logo.jpg
Start Prästaliden Våra husmodeller Inrede och leverantörer Kontakt

 Våra husmodeller

Vi på Falkenbergshus har under skapandet av detta område strävat efter att lyfta fram den natursköna delen av området och anpassat villorna för att ge en ljus och behaglig inomhusmiljö. Det är ett mysigt och lugnt villaområde där husen placerats på ett sätt som skall ge Er en behaglig uteplats och trädgård.

Vi har i planering och projekteringen av villorna utgått från ett miljömässigt mål som skall tillgodose alla energikrav och ge Er en långsiktigt god boendeekonomi.

Planlösning:

I arbetet med att hitta rätt planlösning för vår villa har vår arkitekt Gert Carlsson tagit fram villor som ger möjlighet till gemenskap och till avskildhet. Det öppna planlösningarna ger närhet mellan kök och vardagsrum, men det finns också möjlighet att gå till villans många rum och få ro.

Varje hus har ett rejält badrum och välplanerad tvättstuga.

Planlösningen tillåter ljuset att skina in i vardagsrumsdelen vilket ger en fantastisk boendemiljö och tillvaratagen solvärme.

1-planshus, 145m2 + biyta 31m2

I arbetet med att hitta rätt planlösning för våra villor har vår arkitekt Gert Carlsson tagit fram villor som ger möjlighet till gemenskap och till avskildhet. Planlösningen tillåter ljuset att skina in i vardagsrumsdelen vilket ger en fantastisk boendemiljö och tillvaratagen solvärme.

1-planshusets öppna planlösning ger närhet mellan kök och vardagsrum, men det finns också möjlighet att gå till villans många rum. Varje hus har ett stort badrum och rymlig tvättstuga.

Till huset hör en tomt som är omkring 1.000m2 stor och i husets vinkel finns plats för en skön och solig altan.

Se bilder

1½ -planshus, 118m2 + inredningsbar vind (60m2) + biyta 26m2

1½ -planshuset erbjuder er en villa att växa i. På nedervåningen finns det 2st sovrum, ett rymligt kök, vardagsrum, tvättstuga och badrum. Övervåningen förbereds för wc och ger möjligheten att inreda med flera rum och vardagsrum.

De stora fönstren släpper in ljuset i huset och ger en härlig och skön inomhusmiljö. Planlösningen är öppen och rymlig.

Huset byggs i en U-form där carporten hjälper till att skydda innergård mot vind och insyn från ett håll. Detta kommer att ge en skön innergård med lugn och ro.

Se bilder

Radhus, 124 + biyta 43m2

Radhuset utförs som ett 2-plans suterränghus som följer naturen i dess höjdskiftningar upp mot den skogsbeklädda kullen bakom. Denna modell ger möjlighet att nå trädgården från båda våningarna och det ger möjlighet att ha uteplatser åt två håll.

Nedervåningen har två sovrum, wc och en rymlig tvättstuga som nås direkt från carporten. Övervåningen har ett rymligt kök och vardagsrum med utsikt över Prästaliden. Sovrummet har tillgång till en ”walk-in-closet” och ett separat badrum.

Det finns två förrådsutrymmen. Ett i anslutning till carporten och ett i anslutning till baksidan.

Husets baksida är skyddad från insyn av den härliga naturen med berg och skog.

Se bilder


Första bokstaven i beteckningen beskriver vilket hus som kommer att vara på tomten.

A = 1-planshuset

B = 1½ -planshuset

C = Radhuset

omrade.jpg

© FalkenbergsHus

tele.jpg 072-061 70 72   mail.jpg info@falkenbergshus.se

Webbdesign av Insign Design